Победи диабета с Detoxalit CLINOSORB PURE

Диабетът е една от най-разпространените и застрашаващи болести в световен мащаб, а многобройните усложнения често го правят смъртоностно. За щастие има чудесен, 100% натурален начин за облекчаване на последиците от нея. 

Detoxalit CLINOSORB PURE  e природен продукт, който ще ви помогне да се справите с диабета, като това е възможно, благодарение на високото съдържание на минерала Зеолит в него, който има свойството да транспортира кръвната захар в клетките без нуждата от инсулин.

Това го прави чудесно натурално средство, което съпътства медикаментозната терапия при диабет.

Естественият клиноптилолитов зеолит може да помогне в борбата с болестта като неутрализира нитрозамините, намалява нивата на кръвната захар и стабилизира рН-то в кръвта, което позволява на лекарствата за диабет и инсулина да работят по-ефективно.

Освен това, зеолитът се атакува нитрозамините в храносмилателния тракт и ги неутрализира. Това е много важно, тъй като те са причинители на диабет от втори тип. 

Диабетът от тип ІІ често може да се контролира с помощта на специална диета и понякога не са необходими допълнително инсулин.

Именно в такива случаи висококачественият зеолит може да бъде безценен. Ние силно препоръчваме е първият прием на зеолит да бъде под формата на пречистен и активиран прах за пиене, какъвто е Detoxalit CLINOSORB PURE, за оптимално бързо усвояване от организма.


САМО СЕГА може да се възползвате и от промоционалния ни пакет Detoxalit CLINOTAB PURE 100 + Detoxalit CLINOSORB PURE 90 само за 69.95 вместо 89.90 лева. Пакетът е достатъчен за 40 дневен прием при приемане на пълна доза.

Защо да изберете Detoxalit?
 

Изгради ли сме уникален процес за подбор, отсяване и пречистване на Български Зеолит Клиноптилолит Пречистения Зеолит (Клиноптололит) се обработва и активира по “Технологията CLS-5” на БАН, за да се получи КлиноСорбент CLS-5.

Всички съставки в DETOXALIT са признати от Агенция за контрол на храните и лекарствата в САЩ (FDA) като напълно безвредни и безопасни за прием.

Постарали сме се да предложим цени и пакети, които нямат аналог в България за истински КлиноСорбент CLS-5.

Detoxalit ClinoTab Pure 100
 

Таблетки с класическа изчистена формула

100 броя таблетки с природен Супер КлиноСорбент CLS-5 (прием на максимална доза – запас за 16 дни)

КЛИНОСОРБЕНТ-5 (CLS-5)
 

Минерален модификант на клиноптилолита получен след термична и химическа обработка. Прилаганата авторизирана технология дава възможност да се повиши катионобменният статичен капацитет на сорбента до 2 пъти.

Продуктът се използува като фармацевтичен препарат и ефективно средство за декорпорация на тежки метали и стронций-90 и цезий-137, олово и кадмий. За производството на препарата е утвърдена Документация от Министерството на здравеопазването под № 33-00-183/1993.


Detoxalit ClinoSorb Pure 150
 

За оптимално бързо усвояване от организма

150 грама природен Супер КлиноСорбент CLS-5  (прием на максимална доза – запас за 42 дни)


Detoxalit ClinoTab Vita 200
 

Със специално обогатена формула с витамини

200 броя таблетки с природен Супер КлиноСорбент CLS-5 с добавени витамини А, B2, B6, V12, C, D, E. (прием на максимална доза – запас за 33 дни)


Известия

Запишете се за имейл известия за нови продукти, промоции, оферти и новини свързани ексклузивно с продуктите на Detoxalit.


ДЕТОКСАЛИТ НУТРИШЪН ООД работи с екип от високо квалифицирани специалисти в сферата на добива и обработката на природни зеолити, както и с водещи фирми от минералогията, фармацевтичното и биотехнологичното производство.

 
Последвайте
 

© Detoxalit Nutrition Ltd. All rights reserved. Developed by [db]