Елиминирай болките в ставите с Detoxalit CLINOTAB PURE 100

С напредването на възрастта ни трябват все по-добри съюзници в борбата за здравето ни.  Ежедневната разходка се превръща от любимо удоволствие в същинско изпитание, нали?

За съжаление статистиката е безкомпромисна – над 72% от хората над 50 години страдат от болки в ставите. А освен че ограничава движението до минимум, този проблем изисква и скъпи лекарства, които пък имат неприятни странични ефекти.

Съществува обаче и природна алтернатива на тези тежки медикаменти, а именно Detoxalit CLINOTAB PURE 100, който възстановява ставите отвътре и спомага за облекчаване на болката, при това без никакви странични ефекти!

Тайната на Detoxalit CLINOTAB PURE 100 се крие в основната му съставка – минерала Зеолит, който се добива от недрата на Родопа планина и е смятан за най-качествения и чист зеолит в света. Продуктът е сертифициран по ISO 9001-2008 и HACCP съгласно европейските изисквания за производство на хранителни добавки. 

Благодарение на тази съставка, Detoxalit CLINOTAB PURE 100  възстановява еластичността, гъвкавостта и подвижността на ставите. Високото съдържание на Клиноптилолит ( НАД 85% ) пък се грижат за добрата подвижност, стимулират възстановяването на хрущялната и съединителната тъкан, тонизират мускулите и имат изявен обезболяващ ефект при артрит, артроза, ревматични заболявания, болки в гърба и ставите.

Detoxalit CLINOTAB PURE 100 е подходящ още при артрит, остеоартрит, ревматизъм, деформираща артроза, варикоза, остеохондроза и травми. Има благоприятен ефект и върху свежестта на организма, както и дава допълнително енергия.

САМО СЕГА може да се възползвате и от промоционалния ни пакет Detoxalit CLINOTAB PURE 100 + Detoxalit CLINOSORB PURE 90 само за 69.95 вместо 89.90 лева. Пакетът е достатъчен за 40 дневен прием при приемане на пълна доза.

Оставаме на разположение, ако имате въпроси или нужда от повече информация. Не се колебайте да ни потърсите във Facebook и Instagram, както и да се свържете с нас на тел: +359 888 605 525 или на нашия е-mail: sales@detoxalit.com.

Защо да изберете Detoxalit?
 

Изгради ли сме уникален процес за подбор, отсяване и пречистване на Български Зеолит Клиноптилолит Пречистения Зеолит (Клиноптололит) се обработва и активира по “Технологията CLS-5” на БАН, за да се получи КлиноСорбент CLS-5.

Всички съставки в DETOXALIT са признати от Агенция за контрол на храните и лекарствата в САЩ (FDA) като напълно безвредни и безопасни за прием.

Постарали сме се да предложим цени и пакети, които нямат аналог в България за истински КлиноСорбент CLS-5.

Detoxalit ClinoTab Pure 100
 

Таблетки с класическа изчистена формула

100 броя таблетки с природен Супер КлиноСорбент CLS-5 (прием на максимална доза – запас за 16 дни)

КЛИНОСОРБЕНТ-5 (CLS-5)
 

Минерален модификант на клиноптилолита получен след термична и химическа обработка. Прилаганата авторизирана технология дава възможност да се повиши катионобменният статичен капацитет на сорбента до 2 пъти.

Продуктът се използува като фармацевтичен препарат и ефективно средство за декорпорация на тежки метали и стронций-90 и цезий-137, олово и кадмий. За производството на препарата е утвърдена Документация от Министерството на здравеопазването под № 33-00-183/1993.


Detoxalit ClinoSorb Pure 150
 

За оптимално бързо усвояване от организма

150 грама природен Супер КлиноСорбент CLS-5  (прием на максимална доза – запас за 42 дни)


Detoxalit ClinoTab Vita 200
 

Със специално обогатена формула с витамини

200 броя таблетки с природен Супер КлиноСорбент CLS-5 с добавени витамини А, B2, B6, V12, C, D, E. (прием на максимална доза – запас за 33 дни)


Известия

Запишете се за имейл известия за нови продукти, промоции, оферти и новини свързани ексклузивно с продуктите на Detoxalit.


ДЕТОКСАЛИТ НУТРИШЪН ООД работи с екип от високо квалифицирани специалисти в сферата на добива и обработката на природни зеолити, както и с водещи фирми от минералогията, фармацевтичното и биотехнологичното производство.

 
Последвайте
 

© Detoxalit Nutrition Ltd. All rights reserved. Developed by [db]