3 основни причини, защо трябва да започнете да използвате Detoxalit CLINOTAB PURE 100

Нова година – ново аз! 

В началото на всяка година си поставяме цели и си даваме обещания. Без значение дали ще бъдат свързани със здравето ни, със свободното ни време или пък с тялото ни, всеки един от нас си набелязва нови върхове, които да покори. 

Едно от най-често срещаните обещания е: “Ще вляза във форма!”, което от своя страна, не е никак лесно. Всеки от нас е запленен от свободното си време, не само покрай празниците, но и по принцип, а в забързаното ежедневие, в което живеем постоянно ни се налага да оптимизираме усилията си, да ценим всяка минута.

В интернет може да откирете десетки сайтове, които обещават “отслабване без усилие” или “магическо стопяване на натрупаните килограми”, но ние ви гарантираме, че резултат без усилие няма.

Точно затова създадохме Detoxalit CLINOTAB PURE 100 – натурална хранителна добавка, която ще ви помогне да намерите правилният път към целта, като бъде ваш верен приятел в борбата с умората, натрупаните килограми, липсата на енергия или прекомерната употреба на алкохол и храна.

За да не бъдем като всички останали, ще споделим с вас три основни причини (подкрепени с факти) защо трябва да го включите в ежедневието си: 

1. Detoxalit CLINOTAB PURE 100 е супер мощен антиоксидант. 

Както вече споменахме, всеки от нас винаги бърза за някъде. Подобен ритъм на живот винаги дава своите отражения върху организма ни, като често изпитваме чувство на отпадналост, умора и стрес, а в това число и следите, които тези процеси оставят и върху кожата ни.

Точно тук влиза в употреба Detoxalit CLINOTAB PURE 100. Само с няколко таблетки дневно, той:

  • намалявя стреса в организма
  • забавя процесите на стареене
  • подобрява тонуса
  • ускорява метаболизма
  • премахва целулита
  • коригира наднорменото тегло.

2. Детоксикация и енергизиране на организма.

Detoxalit CLINOTAB PURE 100 ефективно помага при детоксикация  на организма след употреба на алкохол или преяждане. Лесно се справя с отделянето на токсините от организма и чувството за тежест в стомаха, като отново връща усещането ви за жизненост и свежест.

3. Здраве и сила от природата. 

Нашият пазар е пълен със стотици хранителни добавки, със съмнителен произход, обещаващи мигновени резултати. 

За разлика от тях Detoxalit CLINOTAB PURE 100, както и всички останали от нашата гама изделия, представляват напълно натурални био продукти, чиято активна съставка е минерала зеолит. 

Суровината за направата на този продукт е добита в Родопа планина от находища, определяни като най-чистите в света, изследвани във времето от редица учени, компетентни в областта. Продуктът е сертифициран по ISO 9001-2008 и HACCP съгласно европейските изисквания за производство на хранителни добавки. 

За постигане на оптимални резултати, бъдете отговорни към тялото си и отдадени на крайната цел, което от своя страна изисква стриктна и продължителна употреба.

Оставаме на разположение, ако имате въпроси или нужда от повече информация. Не се колебайте да ни потърсите във Facebook и Instagram, както и да се свържете с нас на тел: +359 888 605 525 или на нашия е-mail: sales@detoxalit.com.

Защо да изберете Detoxalit?
 

Изгради ли сме уникален процес за подбор, отсяване и пречистване на Български Зеолит Клиноптилолит Пречистения Зеолит (Клиноптололит) се обработва и активира по “Технологията CLS-5” на БАН, за да се получи КлиноСорбент CLS-5.

Всички съставки в DETOXALIT са признати от Агенция за контрол на храните и лекарствата в САЩ (FDA) като напълно безвредни и безопасни за прием.

Постарали сме се да предложим цени и пакети, които нямат аналог в България за истински КлиноСорбент CLS-5.

Detoxalit ClinoTab Pure 100
 

Таблетки с класическа изчистена формула

100 броя таблетки с природен Супер КлиноСорбент CLS-5 (прием на максимална доза – запас за 16 дни)

КЛИНОСОРБЕНТ-5 (CLS-5)
 

Минерален модификант на клиноптилолита получен след термична и химическа обработка. Прилаганата авторизирана технология дава възможност да се повиши катионобменният статичен капацитет на сорбента до 2 пъти.

Продуктът се използува като фармацевтичен препарат и ефективно средство за декорпорация на тежки метали и стронций-90 и цезий-137, олово и кадмий. За производството на препарата е утвърдена Документация от Министерството на здравеопазването под № 33-00-183/1993.


Detoxalit ClinoSorb Pure 150
 

За оптимално бързо усвояване от организма

150 грама природен Супер КлиноСорбент CLS-5  (прием на максимална доза – запас за 42 дни)


Detoxalit ClinoTab Vita 200
 

Със специално обогатена формула с витамини

200 броя таблетки с природен Супер КлиноСорбент CLS-5 с добавени витамини А, B2, B6, V12, C, D, E. (прием на максимална доза – запас за 33 дни)


Известия

Запишете се за имейл известия за нови продукти, промоции, оферти и новини свързани ексклузивно с продуктите на Detoxalit.


ДЕТОКСАЛИТ НУТРИШЪН ООД работи с екип от високо квалифицирани специалисти в сферата на добива и обработката на природни зеолити, както и с водещи фирми от минералогията, фармацевтичното и биотехнологичното производство.

 
Последвайте
 

© Detoxalit Nutrition Ltd. All rights reserved. Developed by [db]