Зеолит – Родопското чудо (БНТ репортаж)

Може ли минерал да лекува рак? Според жителите на родопското село Бели пласт това е напълно възможно.

Те не помнят в селото случаи на коварната болест или на други тежки заболявания. Причината е в минерала клиноптилолид. За мнозина той притежава чудодейни свойства, а лекари го определят като една от сензациите в съвременната медицина. Минералът се открива в сиво-белите скали край Кърджали, където се намира единствената у нас кариера за зеолит. Сред тези скали е разположено село Бели пласт. Известно е с двете си чешми, от които тече лековита вода.

Тасим Осман, кмет на с. Бели пласт: – Някои наши хора са я изследвали тая вода и оттам знаем, че е лековита.

Видео репортаж (БНТ)

Водата тече през скалите от зеолит, в който се съдържа минералът клиноптилолид. Той има свойството да пречиства организма от отрови, радиация и тежки метали. За него лекарите казват, че е природно сито.

„Попадайки в храносмилателния тракт, той действа като един филтър на всички отпадни продукти в организма. Това позволява организмът да се освободи от шлаките.“

Д-р Атанас Ангелов

Зеолит

За тази вода идват хора от цялата страна. Пълнят туби и бидони. Вярват, че тя ще излекува близките им. Други вземат парченца от белите скали. У нас до момента няма официални данни за чудодейните свойства на минерала въпреки направените изследвания преди повече от 20 години. Незнайно защо резултатите така и не получили гласност.

Защо да изберете Detoxalit?
 

Изгради ли сме уникален процес за подбор, отсяване и пречистване на Български Зеолит Клиноптилолит Пречистения Зеолит (Клиноптололит) се обработва и активира по “Технологията CLS-5” на БАН, за да се получи КлиноСорбент CLS-5.

Всички съставки в DETOXALIT са признати от Агенция за контрол на храните и лекарствата в САЩ (FDA) като напълно безвредни и безопасни за прием.

Постарали сме се да предложим цени и пакети, които нямат аналог в България за истински КлиноСорбент CLS-5.

Detoxalit ClinoTab Pure 100
 

Таблетки с класическа изчистена формула

100 броя таблетки с природен Супер КлиноСорбент CLS-5 (прием на максимална доза – запас за 16 дни)

КЛИНОСОРБЕНТ-5 (CLS-5)
 

Минерален модификант на клиноптилолита получен след термична и химическа обработка. Прилаганата авторизирана технология дава възможност да се повиши катионобменният статичен капацитет на сорбента до 2 пъти.

Продуктът се използува като фармацевтичен препарат и ефективно средство за декорпорация на тежки метали и стронций-90 и цезий-137, олово и кадмий. За производството на препарата е утвърдена Документация от Министерството на здравеопазването под № 33-00-183/1993.


Detoxalit ClinoSorb Pure 150
 

За оптимално бързо усвояване от организма

150 грама природен Супер КлиноСорбент CLS-5  (прием на максимална доза – запас за 42 дни)


Detoxalit ClinoTab Vita 200
 

Със специално обогатена формула с витамини

200 броя таблетки с природен Супер КлиноСорбент CLS-5 с добавени витамини А, B2, B6, V12, C, D, E. (прием на максимална доза – запас за 33 дни)


Известия

Запишете се за имейл известия за нови продукти, промоции, оферти и новини свързани ексклузивно с продуктите на Detoxalit.


ДЕТОКСАЛИТ НУТРИШЪН ООД работи с екип от високо квалифицирани специалисти в сферата на добива и обработката на природни зеолити, както и с водещи фирми от минералогията, фармацевтичното и биотехнологичното производство.

 
Последвайте
 

© Detoxalit Nutrition Ltd. All rights reserved. Developed by [db]