Токсичност – Вреди и Решение

ПОД АТАКА ЛИ Е ТЯЛОТО НИ?

Да, абсолютно всеки ден! От източници, които дори не подозирате.

В храната която ядем, опаковките, въздухът отвън, в дома, в други сгради, уреди и ежедневни домакински продукти… – токсините са буквално навсякъде! Нашият свят става все по-токсичен всеки ден! Телата ни са все по-малко способни да се справят с борбата им. С напредването на възрастта тялото започва да се разпада!

Токсини

Токсините са във водоснабдяването, крият се в домакинските уреди, почистващите препарати… чак до шампоана и пастата за зъби. Това е най-сериозната предпоставка за проблеми с нашето здраве и благополучие! Без значение колко пъти се елиминират токсините, на тяхно място се появяват други.

Токсините са навсякъде! Могат да бъдат намерени в храната (пестициди, хербициди, нитрати и химически добавки), въздуха, домакински артикули (дивани, столове, легла, бои, ключове), водата (източник на тежки метали) и други.

Последствия

Проблемът е, че като има толкова голямо наличие на токсини, те се натрупват в тялото с течение на времето. Появяват се още по-големи проблеми. Дори и в малки количества, тези токсини могат да увредят паметта, да повлияят негативно на здравето на червата, да намалят енергийните нива, дори да затруднят отслабването. Въпреки, че е добра идея да се избягват токсините колкото може, е абсолютно невъзможно да останеш незасегнат. Ето защо, почистването на тези токсини от тялото е от толкова съществено значение.

Защо да изберете Detoxalit?
 

Изгради ли сме уникален процес за подбор, отсяване и пречистване на Български Зеолит Клиноптилолит Пречистения Зеолит (Клиноптололит) се обработва и активира по “Технологията CLS-5” на БАН, за да се получи КлиноСорбент CLS-5.

Всички съставки в DETOXALIT са признати от Агенция за контрол на храните и лекарствата в САЩ (FDA) като напълно безвредни и безопасни за прием.

Постарали сме се да предложим цени и пакети, които нямат аналог в България за истински КлиноСорбент CLS-5.

Detoxalit ClinoTab Pure 100
 

Таблетки с класическа изчистена формула

100 броя таблетки с природен Супер КлиноСорбент CLS-5 (прием на максимална доза – запас за 16 дни)

КЛИНОСОРБЕНТ-5 (CLS-5)
 

Минерален модификант на клиноптилолита получен след термична и химическа обработка. Прилаганата авторизирана технология дава възможност да се повиши катионобменният статичен капацитет на сорбента до 2 пъти.

Продуктът се използува като фармацевтичен препарат и ефективно средство за декорпорация на тежки метали и стронций-90 и цезий-137, олово и кадмий. За производството на препарата е утвърдена Документация от Министерството на здравеопазването под № 33-00-183/1993.


Detoxalit ClinoSorb Pure 150
 

За оптимално бързо усвояване от организма

150 грама природен Супер КлиноСорбент CLS-5  (прием на максимална доза – запас за 42 дни)


Detoxalit ClinoTab Vita 200
 

Със специално обогатена формула с витамини

200 броя таблетки с природен Супер КлиноСорбент CLS-5 с добавени витамини А, B2, B6, V12, C, D, E. (прием на максимална доза – запас за 33 дни)


Известия

Запишете се за имейл известия за нови продукти, промоции, оферти и новини свързани ексклузивно с продуктите на Detoxalit.

Популярни публикации
 


ДЕТОКСАЛИТ НУТРИШЪН ООД работи с екип от високо квалифицирани специалисти в сферата на добива и обработката на природни зеолити, както и с водещи фирми от минералогията, фармацевтичното и биотехнологичното производство.

 
Последвайте
 

© Detoxalit Nutrition Ltd. All rights reserved. Developed by [db]