5 ДНЕВНО ПРОЧИСТВАНЕ С DETOXALIT

Прочистете тялото си от натрупаните токсини, плака и токсичен отпадък само за 5 днибез да променяте хранителния си режим и без да се подлагате на диети.

5-дневен запас (за наша сметка) при поискване – заплащате само ако усетите разликата

Мили хора,

 

Ако искате да подсилите здравето си, като прочистите червата и организма от натрупаната плака, токсини и замърсявания… то това може да се окаже една от най-добрите възможности за целта.

 

Ето защо:

 

Преди 28г, Българските учени от БАН (съвместно с Института по криобиология и хранителни технологии – ICFT) създават уникална формула за прочистване на организма от радиоактивни елементи, тежки метали и свободни радикали.

 

Формулата е резултат на 7 години проучвания и е единственото по рода си Българско решение, което се доказва ефективно за прочистване от радиация след аварията в АЕЦ Чернобил.

Снимка 1

Веднъж изпитана и доказана в действие, тази формула става неизменна част от Българската аптечка за Радиационна защита“ в атомните централи (виж снимка 1)

 

 

Наречена е „Клиносорбент“ или на кратко – “КЛС-5” и е документирана в Министерството на Здравеопазването с писмо №33-00-183/1993г, така че всеки, който желае може да я провери.

 

 

Въпреки впечатляващите си пречистващи свойства, обаче, цели 28 години тази формула не е предлагана публично на пазара… до сега!

Представяме ви Detoxalit – първият Български природен продукт, базиран изцяло на формулата КЛС-5?

Detoxalit е биологично активен природен продукт, който натурално пречиства организма (в т.ч. клетките, стомашно-чревния тракт, дебелото черво) от натрупана плака, токсини и замърсяваниякато по този начин ни предпазва от развитието на широк спектър от заболявания.

 

Това е единственият Български природен продукт, базиран изцяло на формулата „КЛС-5 , който е официално одобрен от „Американската асоциация на храните и лекарствата“ (FDA approved).

 

Знаем, защото си партнираме с един от основните създатели на формулата (инж. Николай Попов) и той лично отговаря за производствения процес.

 

С негова помощ ще раздадем…

5-дневни пробни опаковки за наша сметка, при поискване… заплащате само ако усетите разликата

Нека си го кажем направо:

 

Един прочистващ продукт трябва да се пробва, за да се уверите, че реално действа. Всичко останало са празни приказки и смели обещания.

 

Ето защо решихме да инвестираме в производство и разпространение на „5 дневен запас“ Detoxalit, който ще раздадем за наша сметка при поискване.

Какво означава това?

Означава, че не е нужно да решавате в момента, дали Detoxalit би могъл да ви помогне?

 

Просто вземете една от тези 5 дневни опаковки и я пробвайте на спокойствие в къщи. Вижте как ще се почувствате след този кратък цикъл на прочистване.

 

Ако не се почувствате по-леки, ведри и енергични – ще покрием всички разходи по този тест! (цената за продукта + разходите за транспорт)

 

Дори не е нужно да ни връщате празната опаковка и да си губите времето. Един имейл от ваша страна е напълно достатъчен – и целия този тест ще ви излезе БЕЗПЛАТЕН!

 

Ако усетите разликата, обаче, то не само ще сте положили началото на своята здравословна трансформация… но и цялото изживяване ще ви струва само 2.99лв/ден.

 

 

Точно така – 2.99 лв на ден!? Днес вероятно ще похарчите повече за кафе, цигари, сладко и други малки „изкушения“ (които между другото също допринасят за замърсяване на организма ви)

Пробвате БЕЗПЛАТНО, ако поискате -> плащате 2.99лв/ден, ако сте доволни

Да, бихте могли да се прочистите и без да харчите излишно. Така например, бихте могли да подобрите хранителните си навици… да се подложите на пречистващи диети… да спрете алкохола, цигарите и дребните „пороци“.

 

Всичко това ще се отрази феноменално на здравето ви. Но както вие, така и ние знаем, че това изисква не малкo воля и усилия.

 

Добрата новина е, че при едва 2.99 лв/ден – не е нужно да се променяте и да се подлагате на подобни изпитания.

 

И днес имате страхотна възможност да се уверите в това сами – без да рискувате и стотинка.

Какво още трябва да знаете за Detoxalit, преди да пуснете своята заявка.

Преди да заявите своята 5-дневна пробна опаковка, обаче, е редно да се запознаете с ползите, които пряко и косвено произлизат от прочистването на организма с Detoxalit:

В това число тежки метали (арсен, олово, кадмий), радиоактивни елементи (стронция /Sr/ и цезий /Cs/), гъбични токсини, плака и нитрозамини

Раковите клетки се хранят и развиват в силно киселинна /канцерогенна/ среда. Прочистването от токсини, балансира киселинността в организма и поддържа средата значително по-алкална

като премахва основния причинител за появата им – В това число диабет тип 2, затлъстяване, метаболитен синдром, Алцхаймер, депресия, сърдечни болести, рак на дебелото черво и много други (1213Trusted Source14Trusted Source15Trusted Source16Trusted Source). Някой, от които, са напълно предотвратими и процесът по зараждането им би могъл да бъде частично или изцяло преобърнат

Веднъж щом клетките в организма са пречистени, те разгръщат своя капацитет и започват да функционират на пълни обороти. И както почти всеки доктор свободно ще признае – няма по-голяма лечебна мощ, от естествените функции на тялото да се лекува

Когато токсините се натрупват в тялото, те променят настроението ви и това може да доведе до депресия, прекомерен гняв, постоянна тревожност и безсъние. (Ако някога сте се чувствали смазани, раздразнени и уморени през деня… много е възможно причината да се крие именно в натрупаните токсини в организма ви)

защото формулата КЛС-5 е базирана на пречистващия минерал на 20 век, който е напълно безопасен и не се абсорбира от организма. (Detoxalit е подходящ за възрастни и деца над 7 годишна възраст)

П.П. ВАЖНО: Поради ограниченото количество 5-дневни опаковки, се допуска максимум по една пробна опаковка на заявка.

 

П.П.П. Не планираме да произвеждаме повече пробни опаковки, така че предложението е валидно до изчерпване на наличните запаси. При голям интерес, не гарантираме, че всеки който е стигнал до тук, ще може да се възползва! Но ако не сме свалили формата за поръчка на следващата страница, значи все още имаме останали бройки.

 

П.П.П.П. Предвид големия брой посещения на формата за заявки, е възможно страницата да се зарежда бавно. В такъв случай моля да проявите търпение и да изчакате. Благодарим за разбирането. (Link.com/forma-za-zayavka

© Copyright 2021. All rights reserved | Privacy Policy | Terms & Condition