ПЪЛНО ПРОЧИСТВАНЕ С DETOXALIT

Прочистете тялото си от натрупаните токсини, плака и токсичен отпадъкбез да променяте хранителния си режим и без да се подлагате на диети.

Мили хора,

 

Ако искате да подсилите здравето си, като прочистите червата и организма от натрупаната плака, токсини и замърсявания… то това може да се окаже една от най-добрите възможности за целта.

 

Ето защо:

 

Преди 28г, Българските учени от БАН (съвместно с Института по криобиология и хранителни технологии – ICFT) създават уникална формула за прочистване на организма от радиоактивни елементи, тежки метали и свободни радикали.

 

Формулата е резултат на 7 години проучвания и е единственото по рода си Българско решение, което се доказва ефективно за прочистване от радиация след аварията в АЕЦ Чернобил.

Веднъж изпитана и доказана в действие, тази формула става неизменна част от Българската аптечка за Радиационна защита“ в атомните централи (виж снимка 1)

 

Наречена е „Клиносорбент“ или на кратко – “КЛС-5” и е документирана в Министерството на Здравеопазването с писмо №33-00-183/1993г, така че всеки, който желае може да я провери.

Снимка 1

Въпреки впечатляващите си пречистващи свойства, обаче, цели 28 години тази формула не е предлагана публично на пазара… до сега!

Представяме ви Detoxalit – първият Български природен продукт, базиран изцяло на формулата КЛС-5?

Detoxalit е биологично активен природен продукт, който натурално пречиства организма (в т.ч. клетките, стомашно-чревния тракт, дебелото черво) от натрупана плака, токсини и замърсяваниякато по този начин ни предпазва от развитието на широк спектър от заболявания.

Това е единственият Български природен продукт, базиран изцяло на формулата „КЛС-5 , който е официално одобрен от „Американската асоциация на храните и лекарствата“ (FDA approved)

 

Знаем, защото си партнираме с един от основните създатели на формулата (инж. Николай Попов) и той лично отговаря за производствения процес.

 

И днес имате възможност да се уверите сами в пречистващата мощ на тази уникална формула.

Уверете се сами в ефективността на Detoxalit - не рискувате и стотинка, ако не усетите разликата

Нека си го кажем направо:


Един прочистващ продукт трябва да се пробва, за да се уверите, че реално действа. Всичко останало са празни приказки и смели обещания.


Ето защо решихме да застраховаме вашата заявка с

90 дни пълна гаранция за удовлетвореност

Това означава, че не е нужно да решавате в момента, дали Detoxalit би могъл да ви помогне? Ще имате цели 3 месеца за целта.

 

Просто се запасете с желаното от вас количество и го пробвайте на спокойствие в къщи. Вижте как ще се почувствате след един кратък цикъл на прочистване.

 

Ако не се чувствате по-леки, ведри и освободени от тежестта на натрупаната плака и токсини в организма, то просто ни кажете и ще покрием всичките ви разходи (сумата, която сте заплатили + разходите за транспорт).

 

Гаранцията важи, независимо дали сте се запасили за 5, 15, 40 или повече дни.

Единствения начин да си позволим подобни условия без да фалираме – е фактът, че предлагаме изключителен продукт.

Спестете до 33% днес -> 2.99 лв. на ден в най-лошия случай

Може да направите мини-цикъл на прочистване от 5 дни (за да видите как ще се почувствате) или да направите пълния цикъл от 40 дни.

 

Изборът е изцяло ваш, но независимо какво решите… цялото изживяване ще ви струва най-много 2.99лв/ден. Точно така  едва 2.99 лв на ден, ако изберете най-малката разфасовка!?

 

И добрата новина е, че днес може да спестите до 33% допълнително ако се запасите с по-голямо количество.

Замислите се! Всеки ден харчим неусетно по 5лв, 10лв дори 15лв за цигари, газирани напитки, кафе, сладко и други малки „изкушения“ (които допринасят за замърсяване на организма ни)

 

Инвестирайте частичка от тези разходи, за да прочистите организма си – и преди да се усетите, ще сте трансформирали своето здраве.

И днес ви се отваря точно такава възможност.

Добрата новина е, че дори не е нужно да променяте хранителните си навиците или да се подлагате на строг режим и диети.

 

Освен всичко друго, не рискувате и стотинка, защото застраховаме вашата заявка с 90 дни пълна гаранция. Така че на практика няма какво да губите – но ползите за вас могат да бъдат огромни!

Какво казват нашите клиенти:
Какво още трябва да знаете за Detoxalit, преди да пуснете своята заявка.

Преди да заявите своята заявка, обаче, е редно да се запознаете с ползите, които пряко и косвено произлизат от прочистването на организма с Detoxalit:

В това число тежки метали (арсен, олово, кадмий), радиоактивни елементи (стронция /Sr/ и цезий /Cs/), гъбични токсини, плака и нитрозамини

Раковите клетки се хранят и развиват в силно киселинна /канцерогенна/ среда. Прочистването от токсини, балансира киселинността в организма и поддържа средата значително по-алкална

като премахва основния причинител за появата им – В това число диабет тип 2, затлъстяване, метаболитен синдром, Алцхаймер, депресия, сърдечни болести, рак на дебелото черво и много други (Източници: 12345). Някой, от които, са напълно предотвратими и процесът по зараждането им би могъл да бъде частично или изцяло преобърнат

Веднъж щом клетките в организма са пречистени, те разгръщат своя капацитет и започват да функционират на пълни обороти. И както почти всеки доктор свободно ще признае – няма по-голяма лечебна мощ, от естествените функции на тялото да се лекува

Когато токсините се натрупват в тялото, те променят настроението ви и това може да доведе до депресия, прекомерен гняв, постоянна тревожност и безсъние. (Ако някога сте се чувствали смазани, раздразнени и уморени през деня… много е възможно причината да се крие именно в натрупаните токсини в организма ви)

защото формулата КЛС-5 е базирана на пречистващия минерал на 20 век, който е напълно безопасен и не се абсорбира от организма. (Detoxalit е подходящ за възрастни и деца над 7 годишна възраст)

Пълният цикъл на прочистване трае 40 дни с по 3.5 грама чист КЛС на ден. В капсули Detoxalit, това означава по 3 капсули на ден сутрин на гладно. В прах Detoxalit, това означава по една мерителна лъжица без връх сутрин на гладно.

П.П. Предвид големия брой посещения на формата за заявки, е възможно страницата да се зарежда бавно. В такъв случай моля да проявите търпение и да изчакате. Благодарим за разбирането. (https://detoxalit.com/poruchka)

© Copyright 2021. Всички права са запазени