НИЕ СМЕ 
ДЕТОКСАЛИТ

Нашата
Мисия

Здраве и Сила от Природата

Detoxalit Nutrition Ltd е компания за научнопроизводствена дейност в областта на разработването, производството и търговията на продукти от спрециално подбран, чист природен ЗЕОЛИТ с високо съдържание на минерала КЛИНОПТИЛОЛИТ. 

Къде се използва 
Детоксалит

Продуктите Детоксалит се предлагат и използват по цял свят. 

Гърция

Чехия

Испания

Италия

Великобритания

Русия

Турция

Казахстан

САЩ

Brooklyn Cruise Terminal
Pier 12, Building 112
Brooklyn, NY 11231
 • Гърция

 • Чехия

 • Испания

 • Италия

 • Великобритания

 • Русия

 • Турция

 • Казахстан

 • САЩ

  Brooklyn Cruise Terminal
  Pier 12, Building 112
  Brooklyn, NY 11231

Изследвания
& Данни

Клиноптилолитът е естествен минерал с изключитени качества и специална кристална структура, която му осигурява голяма електрично-реактивна повърхност. поставен във водна среда, той елиминира всички вредни за организма вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване.


Биологично активните хранителни добавки Детоксалит са произведени по най-високи съвременни стандарти и активирани по оригинална технология (Клиносорбетн-5), увеличаваща качествено и количествено йоннообменния капацитет, така че те да бъдат максимално полезни и ефективни за здравето.

Нашия 
Екип

Иван Михайлов — Изпълнителен Директор
Калин Стоев — Маркетинг
Иван Михайлов — Продажби

Health
Power
Nature

Детоксалит Нутришън“ ООД е компания, занимаваща се с научно-производствена дейност в областта на разработването, производството и търговията на продукти от специално подбран, чист природен зеолит с високо съдържание на минерала клиноптилолит (над 85%).

Суровината за направата на този продукт е добита в родопа планина от находища, определяни като най-чистите в света и изследвани от компетентни учени в областта. Компанията е сертифицирана по ISO 9001-2008 и HACCP съгласно европейските изисквания за производство на хранителни добавки. Kрайният контрол на готовите продукти на Детоксалит се извършва от независими акредитирани лаборатории.


ДЕТОКСАЛИТ НУТРИШЪН ООД работи с екип от високо квалифицирани специалисти в сферата на добива и обработката на природни зеолити, както и с водещи фирми от минералогията, фармацевтичното и биотехнологичното производство.

 
Последвайте
 

© Detoxalit Nutrition Ltd. All rights reserved. Developed by [db]